VOICE-OVER TARIEVEN

vrijblijvende prijsopgave aanvragen

Prijsopgave aanvragen

VOICE-OVER KOSTEN

"We just wanna make the world dance, forget about the price tag."

Och, was het maar zo'n feest...

In je begroting staat: “kosten voice-over”. Maar waar moet je dan aan denken? Nou, dat hangt er vanaf. Elke productie heeft zijn eigen tekstvolume, uitzendplatform en gebruiksduur. Zo verschillend als een tekst ingesproken kan worden, zo gevarieerd zijn ook de tarieven. Mijn voice-over tarieven zijn marktconform, maar waar mogelijk ook vriendelijk geprijsd.

Als je een beetje aan het shoppen bent kom je allerlei verschillende tarieven tegen. Waarom is dat? Een beginnende stem hanteert concurrerende prijzen en wil voorzichtig beginnen, terwijl een door de wol geverfde, ervaren voice-over een marktconform of iets hoger tarief vraagt. 

PROFESSIONELE VOICE-OVER MET THUISSTUDIO

Om welke productie of medium het ook gaat; ik sta tot jouw beschikking en ben er om je te helpen. Als je mij inhuurt verzeker je jezelf van een betrouwbare en professionele voice-over die zowel vloeiend Nederlands als Engels spreekt. Je boekt een voice-over die met je meedenkt in doel, creativiteit en waar mogelijk in budget. Boek je mij rechtstreeks, dan ervaar je bovendien de luxe van een korte en duidelijke communicatielijn.

THUISSTUDIO

Vanuit mijn thuisstudio lever ik je elke gewenste voice-over voor jouw productie. Of het nou om spoed of bloedspoed gaat; ik kan je binnen 24 uur leveren, vaker nog sneller. Als voice-over met een thuisstudio heb ik geleerd zelfregisserend te werk te gaan.

Enkele specs van mijn thuisstudio:
✯ Microfoon: Audio Technica AT2035 studio microphone
✯ Interface: Audient ID4 USB audio interface
✯ Aanlevering: schoongeknipte & ongecomprimeerde wav-bestanden

VOICE-OVER TARIEVEN

Om je een idee te geven, vind je hieronder een richtlijn van de meest voorkomende producties:

Bedrijfsfilm/corporate video/webvideo vanaf €250,- ✯
Radiocommercial landelijk vanaf €600,- ✯
TV commercial landelijk vanaf €800,- ✯
Projectprijzen altijd mogelijk

* Opname in thuisstudio, inclusief correctieronde tone of voice
** Inclusief buy-out (gebruiksrecht) 12 maanden
*** Exclusief 21% btw

Ik krijg van jou de definitieve tekst aangeleverd en een briefing voor de tone of voice. Als we alles goed van tevoren hebben afgestemd, kan er weinig misgaan. Mocht er naderhand onverhoopt toch een andere tone of voice geschikter zijn, no worries; ik spreek het kosteloos opnieuw voor je in. Als de tekstwijzingen meer werk opleveren, spreken we samen een duidelijke en eerlijke meerprijs af; vaak zijn we er met een uurtarief al uit.

Erover praten kan natuurlijk altijd!
Ik denk graag met je mee en maak desgewenst een mooie projectprijs. Mail of bel me voor meer informatie.